Opleiding Master of HRM van AvansPlus GeheimenMASTER OF HRM
Betreffende de juiste personen op een passende locatie wint een moderne bedrijf in de Nederlandse kennis- en diensteneconomie een concurrentieslag. Ook niet louter de producten en services tellen, doch in het bijzonder het menselijk kapitaal is essentieel. Het betekent dat er ons omvangrijke, strategische rol vanwege HR is weggelegd.

 

DOELGROEP


U dan ook bezit een afgeronde bacheloropleiding op het gebied over HRM ofwel in een vergelijkbare richting en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. In de organisatie werkt u dan ook op tactisch peil en uw werkgever stelt u in staat opdrachten op strategisch peil te verrichten. Een Master HRM is echt interessant wanneer u dan ook HR-manager, senior HR-adviseur of beleidsmedewerker raakt. Ook wanneer u werkt als (autonoom) consultant kan zijn deze HR Master ons waardevolle investering.

 

TOELATINGSASSESMENT VOOR DE MASTER HR


Bezit u niet dit passende opleidingsniveau en wilt u toch deelnemen? Vervolgens doet u een toelatingsassessment. Bekijk verdere over dit assessment ofwel neem aanraking op met een opleidingsmanager een persoonlijk en vrijblijvend advies.

 

WERKVORM


Gedurende een Master HRM doet u kennis op, ontvangt u inzicht en ontwikkelt u vaardigheden welke u indien strategische en ondernemende HR-professional versterken. U dan ook volgt 4 masterclasses waarin u dan ook literatuur bestudeert en praktijkcases uitwerkt. Elke masterclass sluit u af betreffende een individuele opdracht, gericht op uw persoonlijk organisatie.

 

BUSINESS PROJECT HR MASTER


De integrale toets voor elke masterclass aangaande die HR master kan zijn het oplossen van ons bestaand vraagstuk. U gaat in groepsverband ons HRM-probleem aanpakken voor een organisatie van ons betreffende uw mededeelnemers. Tenslotte levert u een toepasbaar idee op, uiteraard de bedrijf heeft hier regelrecht voordelig aangaande. In Opleiding Master of HRM van AvansPlus een thesisfase met de Master HRM gaat u dan ook zo’n business vraagstuk alleen onderzoeken, presenteren en verdedigen. In uw thesis komt een strekking betreffende de hele master met voorstel en het uitgewerkte idee is daadwerkelijk geïmplementeerd in een organisatie.

 

ERVAREN BEGELEIDING MASTER HRM DEELTIJD


Ervaren docenten uit een praktijk en professoren met een aangetoond staat met dienst begeleiden u dan ook tijdens de master human resources. Ze realiseren Opleiding Master of HRM van AvansPlus een passende vertaalslag aangaande wetenschappelijke ontwikkelingen tot gespecialiseerde en praktische vaardigheden en efficiã«nt gedrag. Een literatuur is grotendeels Nederlandstalig, doch tevens gedeeltelijk Engelstalig.

 

MASTER OF HRM - AvansPlus - AVA003 HRM Infographic Hyperlink 8.20.18 Cursus Master of HRM by PlusCursus on Scribd


**Copyright van AvansPlus**

 

RESULTAAT


Na het volbrengen aangaande de Master HRM beschikt u dan ook over relevante hr trainingen bekende en vaardigheden. U bezit een beroepshouding ontwikkeld waarmee u op managementniveau succesvol werkt. U beseft uw toegevoegde waarde binnen complexe managementvraagstukken en strategievorming te tonen. Organisatieontwikkeling en organisatieveranderingen kan u cursus p&o succesvol implementeren. Uw HR-expertise is efficiënt ingezet teneinde te komen tot goedkopere performance betreffende uw collegas. Zo draagt uw strategisch HRM-beleid perfect voor aan een organisatiedoelstellingen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Opleiding Master of HRM van AvansPlus Geheimen”

Leave a Reply

Gravatar